Design by COMNIA ™
Pedicuresalon
Susette
Home.
Voeten.
Handen.
Prijzen.
Foto's.
Contact.

Voor de handen zijn er verschillende pakketten mogelijk, hier vindt u een uitgebreid overzicht van alle behandelingen. De bijbehorende prijzen vindt u hier.

 

Basis manicure

Nagelriemen terugduwen, eventueel nagelriemen behandelen (velletjes etc), nagels vijlen en polijsten.

 

Basis manicure met lakken

Nagelriemen terugduwen, eventueel nagelriemen behandelen (velletjes etc), nagels vijlen,  polijsten, kleur lakken en een nagelriemolie.

 

Luxe manicure

Nagelbadje, nagelriemen terugduwen, eventueel nagelriemen behandelen (velletjes etc), nagels vijlen, een scrub, een masker. Inclusief kleur lakken en een nagelriemolie.

 

Super Luxe manicure

Nagelbadje, nagelriemen terugduwen, eventueel nagelriemen behandelen (velletjes etc), nagels vijlen, een scrub, een masker.

Inclusief kleur lakken, een nagelriemolie en ontspannende massage.

 

Spa manicure

Nagelbadje, nagelriemen terugduwen, eventueel nagelriemen behandelen (velletjes etc), nagels vijlen, een scrub van Dode Zee zout, een masker van witte amandel.

Inclusief kleur lakken, een nagelriemolie en ontspannende massage.

 

Set acrylnagels

U krijgt een tip op uw eigen nagel en daar gaat een laag acryl overheen. U kunt hier ook kiezen voor een French Manicure, een gekleurde rand op uw nagel (vaak wit, maar elke kleur is mogelijk).


Acryllaag op eigen nagels

Bent u gezegend met mooie lange nagels van uzelf maar bent u bang dat ze breken? Dan kunt u ook een acryllaag op uw eigen nagels aan laten brengen als versteviging .

 

Nailart

Streepjes, stickers, stempeltjes et cetera op uw eigen of op kunstnagels.

 

Gelnagels in overleg mogelijk

 

Prijslijst