Design by COMNIA ™
Pedicuresalon
Susette
Home.
Voeten.
Handen.
Prijzen.
Foto's.
Contact.

Voor de voeten zijn er verschillende pakketten mogelijk, hier vindt u een uitgebreid overzicht van alle behandelingen. De bijbehorende prijzen vindt u hier.

 

Basis Pakket

Voeten desinfecteren en onderzoeken, nagels knippen en frezen, eelt en eventueel likdoorns verwijderen, eventuele behandeling van schimmel- en/of kalknagels, behandelde plekken glad maken en insmeren met een verzorgende voetencrème.

 

Luxe Pakket

Voeten desinfecteren en onderzoeken, nagels knippen en frezen, eelt en eventueel likdoorns verwijderen, eventuele behandeling van schimmel- en/of kalknagels, behandelde plekken glad maken, een lekkere voetenscrub,een heerlijk voetenmasker en insmeren met een verzorgende voetencrème.

 

Super Luxe Pakket

Een heerlijk voetenbad, voeten desinfecteren en onderzoeken, nagels knippen en frezen, eelt en eventueel likdoorns verwijderen, eventuele behandeling van schimmel- en/of kalknagels, behandelde plekken glad maken, een lekkere voetenscrub, een heerlijk voetenmasker, een rustgevende massage en insmeren met een verzorgende voetencrème ter afsluiting.

 

Spa Pakket

Een heerlijk voetenbad, voeten desinfecteren en onderzoeken, nagels knippen en frezen, eelt en eventueel likdoorns verwijderen, eventuele behandeling van schimmel- en/of kalknagels, behandelde plekken glad maken, een lekkere voetenscrub van Dode Zee zout, een heerlijk voetenmasker met witte amandel,een rustgevende massage, en insmeren met een verzorgende voetencrème ter afsluiting.

 

French pedicure

Hierbij wordt, op uw eigen teennagel, een laagje gel gebracht. Daarna een witte gelrand en een  glanzende topgel. Dit blijft ± 4 weken zitten.

 

Prijslijst